ennbsv

Invent

Sun

Viking Internationale Transport & Spedition
Viking Internationale Transport & Spedition AS har vært på jakt etter et transportstyringssystem som kunne løse de fleste av de virksomhetsområder som selskapet er involvert i. Her finner vi partilast, containertransport, spesialtransport, kranbiler og bud/ekspress.
Viking
K2 vil være vår sentrale løsning i vår virksomhet på godstransport, sier daglig leder Kenneth Lindquist. I valg av system har vi lagt stor vekt på fleksibilitet og at systemet enkelt kan integreres med øvrige systemer.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Kenneth Lindquist, Viking Internationale Transport & Spedition AS, tlf. 33030774, email: kenneth@vikingsped.no.

Bjørn Torjussen, Fleet101 AS, tlf. 91368862, email bjorn@fleet101.no

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: