ennbsv

Invent

Sun

JAB Logistic
JAB Logistic implementerar K2 för sin transportadministration.
JAB
JAB Logistic är ett oberoende logistikföretag med huvudkontor och terminal strategiskt lokaliserade invid göteborgshamn. JAB Logistic startade som ett familjeföretag 1984, idag har JAB mer än 20 anställda och erbjuder kompletta logistiktjänster inom lagerlogistik, terminalhantering samt inrikes -och utrikes transporttjänster.

”K2 är ett komplett system som kommer att effektivisera vår transportadministration. Då vi samarbetar med många andra transportörer kommer bl.a. K2 Link vara en funktion som kommer att förenkla boknings –och informationsflödet i hela kedjan mellan oss, våra kunder och våra samarbetspartners!” – säger Joakim Bernhardtz på JAB Logistic.

För mer information, vänligen kontakta:

Joakim Bernhardtz, JAB Logistic AB, +46 707 15 82 27, Joakim.Bernhardtz@jabsl.com

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703 22 78 98, mattias@fleet101.se

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: