ennbsv

Invent

Sun

Vi söker en driven systemsäljare
Fleet 101 utvecklar och marknadsför verksamhetssystemet K2 som idag används av fler än 220 transportföretag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Affärsidén är att effektivisera kundernas order och transportplanering samtidigt som de förenklar och effektiviserar processen med att fakturera och avräkna. K2 har även stöd för kommunikation med fordonen där digital arbetsorderhantering, positionering och godsscanning är några av huvudfunktionerna. I K2 ingår också olika typer av EDI lösningar samt internethemsidor för kunder, åkare samt chaufförer.

Om tjänsten
Fleet 101 söker nu en driven och engagerad säljare av vårt verksamhetssystem K2. Som systemsäljare är din roll att driva hela säljprocessen, från första kontakt med kunden till avslutad affär. Du medverkar även på olika marknadsaktiviteter såsom mässor, branschträffar och andra typer av aktiviteter.

Som person är du driven, självgående och lösningsorienterad. Du drivs av att träffa kunder, analysera deras behov och att presentera lösningar på desamma.

I tjänsten ingår mycket resor då du har stora delar av Sverige som din marknad. Vi ser gärna sökanden från Stockholmsregionen men andra förslag kan diskuteras för rätt person.

Din profil:
• Erfarenhet från transportbranschen och förståelse för dess processer
• Erfarenhet av försäljning/marknadsföring
• God IT-vana, gärna erfarenhet från olika Order- och Transportplaneringssystem (TMS-system)
• Kommunikativ både i tal och i skrift
• B-körkort

Hos Fleet 101
Som systemsäljare hos Fleet 101 får du möjlighet att arbeta med ett lyhört och engagerat team som brinner för att driva vår egen, och våra kunders verkamhet framåt. Vårt system är idag den marknadsledande lösningen inom vår nisch och vi är ett företag i stark tillväxt. Vi ser modern teknink som en förutsättning för att enkelt kunna anpassa K2 till våra kunders krav på funktionalitet. Du har goda anställningsvillkor och förmåner, lyckas du i din roll som säljare finns det goda förtjänstmöjligheter.

Ansökan
Är du intresserad av tjänsten önskar vi att du skickar din ansökan till mattias@fleet101.se. Vill du ytterligare information om tjänsten så är du välkommen att kontakta Mattias Samuelsson på telefon +46 703-22 78 98 eller på mail mattias@fleet101.se