ennbsv

Invent

Sun

BB Bud og Distribusjon AS
BB Bud og Distribusjon AS er et nyetablert distribusjonsselskap som eies av Brødboksen TWD AS. De har kunder innenfor bl.a. matkasse-bransjen, deriblant Godt levert, Kokkeløren og Makroboks. Selskapet tar også oppdrag på bud- og ekspresskjøring fra bedrifter og privatpersoner. Dessuten er en stor del av virksomheten distribusjon av blomster.

BB
Fra januar 2017 har man hatt en moderne bilpark på 35 biler som sikrer rimelig og miljøvennlig transport.

Som administrasjonsløsning ble K2 fra Fleet101 AS valgt. «Valget var ikke vanskelig da systemet løser våre behov for planlegging av oppdrag og ruter på en elegant måte i tillegg til at vi nå får god kontroll også over den økonomiske delen av virksomheten», sier Logistikksjef Anders Børnes. «Videre er K2 et system som gir oss mulighet til å kunne vokse i, uten at dette vil påføre oss store kostnader».

K2 har nå vært i drift hos BB Bud og Distribusjon AS siden januar.

Ønskes nærmere informasjon BB Bud og Distribusjon AS eller K2, ta gjerne kontakt med:

Anders Børnes, BB Bud og Distribusjon AS tlf. 97128461, email: anders.bornes@bb-distribusjon.no

Bjørn Torjussen, Fleet101 AS, tlf. 91368862, email: bjorn@fleet101.no.

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: