ennbsv

Invent

Sun

Coast Link Transport & Spedition
”Vi har nu driftsatt K2 i vår transportadministration för att få en bättre överblick, minska mängden CL logga
manuellt arbete kring varje order samt för att kunna erbjuda våra kunder en mängd extratjänster. Vi är en relativt nybildad verksamhet och det är viktigt för oss att allt fungerar på ett enkelt, smidigt och kostnadseffektivt sätt. Därför valde vi att byta ut vårt tidigare system till K2.

”Så här långt är vi mycket nöjda. Vi har bytt system från en annan stor aktör på marknaden och skillnaden på prestanda och funktioner i systemen är enorm. Lägger man även till det personliga bemötandet, som är fantastiskt hos Fleet 101 så blir det toppbetyg!” säger Mathias Bruno, trafikchef på Coast Link

CL

Coast Link Transport & Spedition arbetar inom många olika verksamhetsgrenar i transportnäringen. Exempel på transporttjänster som erbjuds är bl.a. express -styckegods -partigods -lagerflyttar -båt och maskintransporter -thermotransporter mm. De mesta transporterna sker i egen regi men det finns även ett omfattande samarbete med andra aktörer, dels i Sverige men även runt om i Europa.

Coast Link trafikerar dagligen Västsverige-Dalarna, Västsverige-Stockholm, Västsverige-Mälardalen, Västsverige-Gävleborg.

För mer information, vänligen kontakta:

Mathias Bruno, Coast Link Transport & Spedition AB, tel ‪+46 705 55 17 61, mathias@coastlink.se

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703 22 78 98, mattias@fleet101.se

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: