ennbsv

Invent

Sun

PERI Norge AS
Behov for å få til en bedre oversikt og enklere administrasjon av transport av egne produkter i Norge, var en vesentlig grunn for at PERI Norge AS valgte K2 som sin transportadministrasjonsløsning. peri-logo

PERI, som produserer forskaling- og stillassystemer, er et internasjonalt selskap med moderselskap i Weissenhorn i Tyskland, men har datterselskaper i over 60 land. PERI Norge AS har hovedkontor i Drammen, og har avdelingskontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Ålesund.

«K2 har hjulpet oss i å få bedre oversikt, bedre sporing og fordi flere av våre transportører nå tar i bruk K2 for egen del er også ordreoverføringen betraktelig enklere», sier Transportkoordinator Pernille Toresdatter i PERI Norge AS.

I hovedsak benytter PERI faste eksterne transportører og flere av PERIs transportører har installert K2 som sin transportadministrasjonsløsning. Dette forenkler overføringen og sporing av ordrer fra PERI til transportør.

K2 har vært i drift siden midten av mars i år.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Pernille Toresdatter , transportkoordinator, PERI Norge AS, tlf.: +47 95709908, e-mail: pernille.toresdatter@peri.no

Bjørn Torjussen, Fleet101 AS, tlf. 91368862, e-mail: bjorn@fleet101.no.

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: