ennbsv

Invent

Sun

Ny medarbetare – Maria Werpers Dahl
Vi har förstärkt vår marknads- och säljavdelning i Sverige med Maria Werpers Dahl!
mariawpd
Maria har gedigen erfarenhet från transportbranschen, bland annat från att under 10 år har ägt och drivit en åkeriverksamhet där hon också har varit med och implementerat K2 i verksamheten. Under de senaste åren har Maria arbetat som systemsäljare hos TransPA, som är ett personal- och tidssystem för transportnäringen.

”Vi är mycket glada att Maria valt att fortsätta sin karriär inom transportbranschen hos oss! Med hennes kunskaper och erfarenheter inom transport och försäljning är vi helt säkra på att Maria kommer bli en viktig kugge i vår ambition att fortsätta vara den marknadsledande leverantören av transportadministrativa system”

Maria kommer ni i kontakt med på 0707-75 14 14 eller maria@fleet101.se

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: