ennbsv

Invent

Sun

Fraktkompaniet har driftsatt K2Fraktkompaniet, ett av den svenska transportbranschens större och snabbast växande företag, har driftsatt order- och transportplaneringsystemet K2 levererat Fleet 101 AB. Totalt omfattar installationen ett 60-tal kontorsmedarbetare.Fraktkompaniet _ log

”Vi har varit i full drift med K2 sedan mitten av december. Att byta det system som är det mest centrala i hela våran verksamhet trodde vi skulle vara en stor utmaning, visst har det krävts en hel del jobb men det har flutit på över all förväntan. Fleet 101 och deras personer som har varit involverade i projektet har hjälpt och guidat oss på ett fantastiskt sätt!” säger Anette Yngvesson, VD på Fraktkompaniet

Fraktkompaniet grundades 2006 och är idag ett av den svenska transportbranschens största fristående företag. Verksamheten består i huvudsak av effektiva inrikestransporter, lagerhållning och kompletta logistiklösningar. Fraktkompaniet finns i Göteborg, Stockholm och Helsingborg varifrån man servar kunder över hela landet och levererar till alla orter i Sverige, via lastbil, tåg eller en kombination av olika transportslag.

”Att vi valde K2 som vårt framtida TMS-system var ett ganska självklart val. Vi sökte dels ett systemen som matchar emot våra behov och som kan stödja vår fortsatta expansion, och dels en leverantör som har kunskap och organisation för att på bästa sätt supporta och stödja vår verksamhet. Fleet 101 har hittills levt upp till alla våra förväntningar! ”

”Ett exempel på hur vi förenklat vardagen är samarbetet med våra underleverantörer. Med K2-link skapar vi själva enkelt integrationer mellan oss och dem för att på så sätt förenkla boknings- och informationsflödet. Detta fick vi tidigare lösa med integrationer ”case by case”, nu kan vi enkelt samarbeta med hundratals åkerier som redan använder K2”

För mer information, vänligen kontakta:

Anette Yngvesson, Fraktkompaniet AB, tel: +46 767 20 99 09, anette.yngvesson@fraktkompaniet.se

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703-22 78 98, mattias@fleet101.se

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: