ennbsv

Invent

Sun

B&T Logistikk er i gang med K2B&T Logistikk startet opp i Januar 2014, og har som ambisjon å være kundens førstevalg når det gjelder å finne fleksible og optimale transportløsninger. B&T driver i hovedsak med distribusjon i Hedmark, Oppland, Oslo og Østfold/Vestfold. De er også landsdekkende med gode samarbeidspartnere. B&T Logistikk holder til på Biriterminalen, hvor de disponerer ca 300m3 oppvarmet lager.BT

«Vi er meget godt fornøyd med K2. Med det nye systemet har vi fått på plass alt det vi manglet, og vi ser frem til å lære oss enda mer om hva K2 kan brukes til. Vi vil alltid strebe for å levere presis og høy kvalitet på våre tjenester. Derfor var det veldig viktig for å finne en partner som kunne levere et transportsystem for fremtiden. Det fant vi med K2» – sier Thor Berget hos B&T logistikk.

For mer informasjon kontakt Thor Berget på thor@btlogistikk.no

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: