ennbsv

Invent

Sun

Partifrakt ASPartifrakt er nå i full drift med K2!

For å kunne levere gods til riktig pris og leveringskvalitet kreves det, foruten dyktige medarbeidere og moderne transportmateriell, også logistikkløsninger som gir både transportøren og kunden oversikt over leveransen gjennom hele prosessen.
Partifrakt_
Partifrakt er et transportfirma som opprinnelig spesialiserte seg på byggevarebransjen, men som også etter hvert har blitt mye større på leveranse av flis, bark, fyringsavfall, korn, raps og annen volumbasert transport.

«Vi valgte K2 fordi vi ville ha et fremtidsrettet transportsystem som løser mest mulig av de behov vi har innenfor ordremottak, transportstyring, leveransekontroll og rapportering» sier daglig leder Espen Martinsen. «Og det har vi fått» fortsetter han.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Espen Martinsen, Partifrakt AS, Tlf. +47 908 08 001, martinsen@partifrakt.no

Bjørn Torjussen, Fleet101 AS, Tlf +47 913 68 862, bjorn@fleet101.no

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: