Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

K2 nu i Danmark! – 3D Logistik3D_logo
3D Logistik er en mindre uafhængig danskejet logistikvirksomhed med 33 ansatte i administrationen, og over 100 særligt udvalgte vognmænd på vejene. Virksomheden ejes 100% af Steen Møller.

3D Logistik har igennem de sidste år udviklet sig fra en regional til en national og international logistikpartner, som tilbyder sine kunder skræddersyede logistikløsninger i både Danmark og udlandet, og blandt kunderne i dag findes nogle af de mest krævende på det europæiske marked, når det gælder sikker transport og knivskarp logistik.

3D Logistik A/S skræddersyer løsninger indenfor 3 hovedområder:

• Distribution i Danmark dag til dag
• Express forsendelser både i Danmark samt internationalt
• Medicin og lagerlogistik. Import kontrol, lager, Pick & Pack samt distribution

3D_0217

I vores “Premium” håndterer vi dag til dag sendinger. Når en sending stiller høje krav til tiden og varen haster, er “Express” løsningen hos 3D Logistik. Vi har biler overalt i Danmark og kan hurtigt komme frem. “Exclusive” er til kunder med en vare, der er noget helt særligt. Vi imødekommer blandt andet krav til temperatur, renlighed og overvågning.

I 2017 blev Temperature Matters en del af 3D Logistik. Vores biler kører i Europa 24/7 og kan håndtere gods, der stiller krav til temperaturer fra -25 °C og op til +30 °C.

For mere information, kontakt gerne:
Steen Møller, sm@3dlogistik.dk

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: