Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

Staffan Berglund Transport AB har valt K2!Staffan Berglund Transport AB har stor-Stockholm, Roslagen, Uppland och Dalarna som arbetsfält. Fordonsparken består av paket- distribution- och kranbilar, samt även schakt- och flaktrailers. I egna lokaler i Norrtälje erbjuds även lagertjänster såsom sortering, plockning, packning och lagerhållning.
Berglunds
”Vår målsättning är att kunden alltid ska kunna lita på att vi tillgodoser deras transportbehov och till vår hjälp har vi nu investerat i K2, det hjälper oss att kvalitetssäkra hela transportkedjan, från order till faktura”

För mer information kontakta:

Kent Lindström, Operativ Chef, Staffan Berglund Transport AB, +46 70-024 56 56, kent@berglundtrp.se

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: