Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

Vi søker en drevet systemselger i Norge


Opter utvikler og markedsfører et ordre- og transportplanleggingssystem som i dag benyttes av flere enn 350 kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Estland. Forretningsidèen er å effektivisere kundens ordre og transportplanlegging samtidig som de forenkler og effektiviserer prosessen med å fakturere og avregne. Systemet har også støtte for kommunikasjon mot biler der digital arbeidsordrehåndtering, posisjonering og godsscanning er noen av hovedfunksjonene. Det inngår også ulike typer av EDI løsninger samt internettsider for kunder, leverandører og biler.

Om stillingen
Opter søker nå en drevet og engasjert selger av vårt TMS-system. Som systemselger er din rolle å drive hele salgsprosessen, fra første kontakt med kunden til avsluttet ordre. Du medvirker også på ulike markedsaktiviteter som messer, bransjetreff og andre typer aktiviteter.

Som person er du drevet, selvgående og løsningsorientert. Du drives av å treffe kunder, analysere deres behov og presentere løsninger.

I stillingen inngår mye reising da du har hele Norge som ditt markned. Vi ser gjerne at søkende kommer fra Oslo-regionen men andre forslag kan diskuteres for rett person.

Din profil:
• God erfaring fra arbeid med salg mot nye kunder
• God erfaring fra transportbransjen og deres prosesser
• Kommunikativ både i tall og i skrift
• Stor fordel om du har erfaring fra tidligere arbeid med TMS-system.

Hos Opter
Som systemselger hos Opter får du mulighet til å arbeide med et lydhørt og engasjert team som brenner for å drive vår egen og kundens virksomhet framover. Du får også arbeide med markedets mest moderne løsninger. Vi ser moderne teknikk som en forutsetning for å enkelt kunne tilpasse systemet til våre kunders krav på funksjonalitet. Du har gode stillingsvilkår og fordeler. Lykkes du i din rolle som selger finnes det gode muligheter for fortjeneste.

Søknad
Er du interessert i stillingen ønsker vi at du sender din søknad til mattias.samuelsson@opter.com. Vil du ha ytterligere informasjon om stillingen så er du velkommen til å kontakte Mattias Samuelsson på telefon +46 703-22 78 98.

Språk

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: