ennbsv

Invent

Sun

Håkan Perssons Åkeri
Håkan Perssons Åkeri AB i Gävle väljer att effektivisera sin verksamhet med K2.

HP akeri

”HP:s huvudområden är specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi är transportör åt DHL och kör parti och styckegodstransporter i Gästrikland, Norduppland, Dalarna, Hälsingland samt upp till Sundsvall. Vi väljer att byta ut vårt gamla transportledningssystem till förmån för K2 från Fleet 101. Med K2 får vi ett mycket modernare verktyg som utvecklas hela tiden vilket passar våra olika trafikslag och gör att vi kommer kunna arbeta mycket effektivare.” säger Henrik Persson.
Läs mer: http://hpakeri.se/

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: