ennbsv

Invent

Sun

Svensk Spedition & Transport AB
Svensk Spedition & Transport har driftsatt K2 i sin transportadministration.
SvenskSped logga
Svensk Spedition & Transport AB erbjuder kostnadseffektiva transportlösningar, dels via egen vagnpark och även via samarbeten med ett stort nätverk av åkerier. Svensk Spedition & Transport finns i Växjö och i Lidköping och basen i verksamheten är daglig trafik mellan södra Sverige och Stockholm, Värmland, Dalarna samt Norrland. Utöver detta finns även 3pl lager och terminal i Växjö där tjänster såsom lager, container lastning-/lossning samt uppställning för import och exportgods.

”Vi har valt och driftsatt K2 som trafikplaneringssystem. K2 är ett modernt system som stärker vår konkurrenskraft mot de stora drakarna i branschen. K2 förenklar och effektiviserar både vår transportplanering och vår administration med fakturering, avräkning, kostnadskontroll och resultatuppföljning. Med K2 har vi även integrerade kommunikationslösningar till fordonen likväl som till våra underleverantörer. Vi erbjuder nu även våra kunder webbokning, T&T-lösningar som stärker vår konkurrenskraft.” säger Markus Eriksson, VD hos Svensk Spedition & Transport.

”Det är en stor process att byta verksamhetssystem men vi har fått suveräna hjälp av Fleet 101s driftsättningskonsult! Hela processen har flutit på över all förväntan, med sin kompetens och sitt engagemang har han hjälpt oss från start till mål och vi är nu mycket nöjda användare av K2!”

För mer information, vänligen kontakta:

Markus Eriksson, Svensk Spedition & Transport, tel +46 766 47 04 00, markus@svenskspedition.se

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703 22 78 98, mattias@fleet101.se

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: