ennbsv

Invent

Sun

Boman Express Logistics
Boman Express Logistics AB i Värnamo har valt K2 som system för sin transportplanering.
boman_loggo
Verksamheten är inriktad på nationella och internationella Bud- & Expresstransporter. Vagnparken består av allt från paketbilar till fullstora ekipage. Boman Express erbjuder också speditionstjänster där transporter mellan Sverige & Norge är basen för verksamheten. Utöver detta erbjuds också helhetslösningar inom logistik & lagring.

”Med K2 får vi ett modernt och lättarbetat system för hela vår verksamhet. Systemet kommer ge oss många möjligheter att effektivisera hur vi arbetar med allt ifrån order och trafikledning, till i hur vi kommunicerar med våra förare och underleverantörer. Vi kommer också kunna erbjuda våra kunder bättre stöd med allt från bokningar via webb eller EDI till olika Track &Trace-lösningar som våra kunder efterfrågar.” – kommenterar Tommy Boman valet av K2.

För mer information, vänligen kontakta:

Tommy Boman, Boman Express Logistics AB, +46 73 84 18 751, tommy@bomanexpress.se

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703 22 78 98, mattias@fleet101.se

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: