ennbsv

Invent

Sun

RST Logistics tar grep om fremtiden med K2RST Logistics er et av Norges ledende lager- og transportselskaper og dekker Oslo, Østfold og resten av landet. RST tilbyr transport, lagring og relaterte tjenester på en lønnsom, sikker og effektiv måte. Dette har de holdt på med siden 1993. RST sin spesialitet er dør til dør leveringer i hele landet uten omlasting og terminalbehandling. Dette sikrer problemfrie leveranser og minimal risiko for bortkomne og skadde varer.RSTlog

«Det som var viktig for oss når vi skulle finne en leverandør av TMS-system, var at både kundene våre og vi selv fikk et løft. Å bytte ut et system som noe av det mest sentrale i en bedrift er et stort og viktig skritt. Vi er veldig fornøyd med systemet K2, men også med de dyktige konsulentene som har hjulpet oss i gang. Vi er nå godt i gang med K2 og vi er helt sikre på at vi har valgt et system for fremtiden» – sier Richard Sæther som er daglig leder hos RST Logistics.

For mer informasjon kontakt Richard Sæther på richard@rst.no

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: