Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

Erikssons Åkeri i Tomelilla har driftsatt K2Erikssons Åkeri i Tomelilla har driftsatt K2. Den huvudsakliga verksamheten är tempererade stycke- och partigodstransporter inom Sverige och norra Europa. Erikssons Åkeri är idag ett av Sveriges större privatägda åkerier med över 140 anställda och en vagnpark med fler än 100 fordonsenheter.
Erikssons
”Med K2 får vi ett system som hjälper oss med hela fraktkedjan. Systemet kommer effektivisera både våra interna processer och öka servicegraden mot våra kunder. Med K2 får vi, och våra kunder, full spårbarhet på sändningarna under hela transportkedjan” säger Mats Asplund, systemansvarig hos Erikssons Åkeri AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Mats Asplund, systemansvarig, Erikssons Åkeri i Tomelilla AB, tel: ++46 723 91 42 58, mats@gaerikssons.se

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703-22 78 98, mattias@fleet101.se

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: