ennbsv

Invent

Sun

Tvedestrand Distribusjonsservice ASTvedestrand Distribusjonsservice AS vokser fort og er godt igang med K2. Selskapet har sitt hovedkontor i Tvedestrand med avdeling på Kullerød i Sandefjord. Det er i dag 15 biler som er i daglig drift med bl.a. bud/distribusjon samt inn-night leveranser. Foruten rutekjøring i området Kragerø-Flekkefjord driver TDS også lokaldistribusjon i Kristiansand og Arendal. Et døgnåpent lager og terminal på 400m3 inngår også i virksomheten. K2 ble implementert i oktober 2017 som hovedsystem for virksomheten.
TDSAS
«For oss var overgangen til K2 et steg videre for fremtidig vekst» sier daglig leder Bjørn-Erik Vabø-Andersen.

«Vi fikk ved dette alle tjenester vi hadde behov for å kunne være et seriøst transportselskap. Web-booking, kartfunksjon og K-link har løftet oss i riktig retning» fortsetter han. Og han avslutter med «Vi er veldig fornøyd med Fleet101 og K2».

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Bjørn-Erik Vabø-Andersen, Tvedestrand Distribusjon AS, Tlf. +47 97553886, email: bea@tdsas.no

Bjørn Torjussen, Fleet101 AS, Tlf. +47 91368862. email: bjorn@fleet101.no

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: