ennbsv

Invent

Sun

MKR Logistik ABMKR Logistik AB i Stockholm har driftsatt K2. MKR Logistik bedriver express- och distributionstransporter, i Stockholm och Mälardalen, med ett 40-tal fordonsenheter. Utöver transporttjänster erbjuds också olika terminal- och lagertjänster.
MKRlogo
”Vi använder sedan en tid K2 för hela vår produktion och administration. Nu scannar vi allt gods vid ankomst till vår terminal, eller vid lastning hos avsändare. På så sätt får vi full spårbarhet och kontroll ända tills att sändningen är levererad hos mottagaren” säger Rober Benjamin på MKR Logistik.

För mer information, vänligen kontakta:

Robert Benjamin, MKR Logistik AB, +46 723-70 69 10 robert.benjamin@mkrlogistik.se

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703-22 78 98, mattias@fleet101.se

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: