Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

Strömstad Åkeri & TerminalserviceStrömstad Åkeri & Terminalservice har implementerat K2. Verksamheten består till stora delar av distributionstransporter mellan Göteborg, Bohuslän, och Dalsland. Utöver detta erbjuds även lagerhantering och dagliga transporter mellan Strömstad och Fredrikstad i Norge.
Stromstadakeri
”Vi är igång med K2 sedan några månader och är supernöjda. Arbetet med vår order- och transportplanering har blivit betydligt effektivare. Vi får nu in mycket av bokningarna från flera av våra kunder helt elektroniskt med hjälp av K2-link, detta utan en massa manuell handpåläggning vilket naturligtvis frigör tid för oss. Samtidigt har systemet även förenklat hela administrationen med all prissättning, fakturering, fraktsedelshantering något enormt” säger Nathalie Risberg på Strömstad Åkeri & Terminalservice.

För mer information, vänligen kontakta:

Nathalie Risberg, Strömstad Åkeri & Terminalservice, +46 526-667 10, nathalie@stromstadakeri.se

Mattias Samuelsson, Fleet 101 AB, tel: +46 703-22 78 98, mattias@fleet101.se

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: