ennbsv

Invent

Sun

Transport-Service ASK2 har gitt Transport-Service AS en bedre hverdag!

«En av våre viktigste målsettinger har vært å benytte moderne dataverktøy for å kunne gi våre kunder pålitelige, fleksible og skreddersydde løsninger. Derfor ble K2 fra Fleet101 AS valgt» sier IT-ansvarlig Audun Skripeland.
Transport-Service AS_log
«Vi har nå fått opp en løsning som gir våre kunder mulighet til å direkte kontakt med våre trafikkledere på en mye mer effektiv måte samt at de kan få kjappe tilbakemeldinger enten via mail eller via webløsning» fortsetter han.

Transport-Service AS har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2014. Selskapet har kontor på Myrene i Arendal hvor man også har en egen terminal som også kan tilby lagerleie. Daglige ruter mellom Østlandet og Sørlandet og ukentlige avganger mellom Sørlandet, Rogaland, Hordaland og Trøndelag utgjør en stor del av virksomheten. I kombinasjon med samarbeidspartnere tilbys stykkgodsdistribusjon og partifrakt i inn- og utland. Asfalttransport, kran- og spesialtransport tilbys også lokalt.

Transport-Service AS

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Audun Skripeland, Transport-Service AS, Tlf.: 37005730, email: audun@transportservice-as.no

Bjørn Torjussen, Fleet101 AS, Tlf. 91368862, email: bjorn@fleet101.no

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: