Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

IB Transport AB har valt K2IB Transport AB utför i huvudsak bud- och distributionstransporter i IB Transport loggaMälardalen men har även transporter till övriga delar av landet, Norden och Europa. IB Transport har en väl anpassad fordonsflotta för de flesta typer av transporter, allt från mindre paketbilar till fullstora ekipage. Utöver detta förfogar IB Transport även över flexibla lagerytor och lagringsmöjligheter, både inomhus och utomhus, och erbjuder tjänster inom bland annat lagerhållning och packning.

”Vi på IB Transport håller hög kvalitet på samtliga tjänster och fokuserar på ett gott samarbete med alla våra uppdragsgivare. Med K2 kommer vi att kunna kvalitetssäkra våra leveranser mot kunder och leverantörer genom att få bättre koll på orderflödet med återkoppling och avvikelserapporteringar. Vi får dessutom stor möjlighet att optimera våra transporter i trafikplaneringen och bidrar därigenom till ett bättre miljöval som transportör. Med K2 Link kommer vi även att kunna samarbeta med våra ”kollegor” runt om i landet på ett enklare sätt”.

För mer information kontakta

Arnt Hjelm, Vd, IB Transport AB, mail: arnt@ibtransport.se telefon: 021-41 22 50

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: