Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

Nyheter


Vi styrker vår konsulentavdeling


Eivind Lappegard er ansatt i Opter som konsulent f.o.m 1 mars 2020. Eivind har 15 års erfaring innen logistikk og IT-systemer. Han har jobbet som konsulent i mange år i Hogia Unitech Systems, og de siste par årene jobbet han for Unifaun med både salg og implementering.
Eivind (3)
Eivind sin erfaring og kunnskap, kommer til å bidra til å opprettholde kvaliteten vi ønsker å tilby våre kunder. Eivind kommer til å gå rett inn i konsulent-teamet og starte med implementering av kunder i løpet av kort tid. Vi ønsker Eivind varmt velkommen til oss!


Opter etablerar sig i Finland


Opter har sedan verksamhetens start 2001 etablerat sig som den ledande leverantören av order- transportplaneringssystem. Systemet är ett komplett och modernt verktyg som innehåller alla funktioner som ett modernt transportföretag behöver.

Från den 1 januari 2020 har Opter startat en verksamhet i Finland, Opter Soumi Oy. Opter har rekryterat Katri Moberg som ansvarig för den finska marknaden. Opter har sedan tidigare ett 10-tal kunder i Finland och hoppas med satsningen stärka sin position på den finska marknaden markanKatri-Mobergt.

Katri har över 20 års erfarenhet av försäljning från olika branscher och har sedan 2006 arbetat inom logistik i olika roller hos Federal Express Corporation (FedEx) och de senaste 5 åren som försäljningschef på Unifaun Oy där hon var bland annat ansvarig om försäljning av Unifaun TMS till globala företag.

 

För ytterligare information kontakta:

Mattias Samuelsson, Sälj- och marknadsansvarig, Opter AB, tel: +46 703-22 78 98, mattias.samuelsson@opter.com
Katri Moberg, Contry Manager Finland, Opter Soumi Oy, tel: +358 50 520 1975, katri.moberg@opter.com


Messe – Transport & Logistikk 2019


Transport & Logistikk 2019
Den 26-28 september finner du oss på Transport & Logistikk messen i Lillestrøm. Besøk oss i monter B01-01, slik at vi kan fortelle deg hvordan du kan effektivisere din ordre- og transportplanlegging med vårt system – ett system som tar hånd om hele transportkjeden. Håper vi sees!


Vi søker en drevet systemselger i Norge

Opter utvikler og markedsfører et ordre- og transportplanleggingssystem som i dag benyttes av flere enn 350 kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Estland. Forretningsidèen er å effektivisere kundens ordre og transportplanlegging samtidig som de forenkler og effektiviserer prosessen med å fakturere og avregne. Systemet har også støtte for kommunikasjon mot biler der digital arbeidsordrehåndtering, posisjonering og godsscanning er noen av hovedfunksjonene. Det inngår også ulike typer av EDI løsninger samt internettsider for kunder, leverandører og biler.

Om stillingen
Opter søker nå en drevet og engasjert selger av vårt TMS-system. Som systemselger er din rolle å drive hele salgsprosessen, fra første kontakt med kunden til avsluttet ordre. Du medvirker også på ulike markedsaktiviteter som messer, bransjetreff og andre typer aktiviteter.

Som person er du drevet, selvgående og løsningsorientert. Du drives av å treffe kunder, analysere deres behov og presentere løsninger.

I stillingen inngår mye reising da du har hele Norge som ditt markned. Vi ser gjerne at søkende kommer fra Oslo-regionen men andre forslag kan diskuteres for rett person.

Din profil:
• God erfaring fra arbeid med salg mot nye kunder
• God erfaring fra transportbransjen og deres prosesser
• Kommunikativ både i tall og i skrift
• Stor fordel om du har erfaring fra tidligere arbeid med TMS-system.

Hos Opter
Som systemselger hos Opter får du mulighet til å arbeide med et lydhørt og engasjert team som brenner for å drive vår egen og kundens virksomhet framover. Du får også arbeide med markedets mest moderne løsninger. Vi ser moderne teknikk som en forutsetning for å enkelt kunne tilpasse systemet til våre kunders krav på funksjonalitet. Du har gode stillingsvilkår og fordeler. Lykkes du i din rolle som selger finnes det gode muligheter for fortjeneste.

Søknad
Er du interessert i stillingen ønsker vi at du sender din søknad til mattias.samuelsson@opter.com. Vil du ha ytterligere informasjon om stillingen så er du velkommen til å kontakte Mattias Samuelsson på telefon +46 703-22 78 98.


Nordens ledande mjukvara för transportplanering byter namn


Det ska vara enkelt att prata transportplanering. Från och med idag byter därför Nordens ledande mjukvara för transportplanering K2 namn till Opter.

Fler än 350 åkerier i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och på Island använder idag Opter för att förenkla och effektivisera sina transportuppdrag. Opter är ett modernt transportplaneringssystem för hela processen från order och leverans till fakturering och avräkning. Systemet är byggt på Microsofts senaste teknik och möjliggör helt digitala flöden samt enkel mobil kommunikation med fordon, chaufförer, åkare och slutkunder.

Utvecklarna bakom Opter har sina rötter i bud- och lastbilstransporter och vidareutvecklingen av produkten sker med stor omsorg om transportörernas och branschens gemensamma utmaningar.

Det är just utifrån förståelsen för våra kunders behov och fokus på deras kärnaffär som vi utvecklat effektiva, flexibla lösningar för bland annat automatisering och digitalisering samt samarbeten mellan åkare. En strävan att hela tiden förbättra förutsättningarna för våra kunder är det som driver oss i utvecklingen av Opter”, säger företagets vd Viktor Edlund.

Bolaget grundades i Stockholm 2001 som Fleet 101 AB och med produkten K2 har man etablerat sig som marknadsledaren i Norden med egna säljkontor i Norge och Danmark. Ett gemensamt och tydligt namn är en förutsättning för företagets målsättning att fortsatta växa med såväl befintliga som nya kunder.

Bakom Opters nya logotype och visuella identitet står kommunikationsbyrån Futurniture.

För mer information, kontakta:

Viktor Edlund, VD Opter AB, viktor.edlund@opter.com, 070 – 314 31 56

 

 

Om Opter
Opter utvecklar och säljer mjukvara för effektiv transportplanering och kommunikation mellan alla aktörer i kedjan. Fler än 350 åkerier i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och på Island använder Opter för att säkerställa att deras verksamhet lever upp till marknadens krav, idag och imorgon. Opter har huvudkontor i Stockholm, drygt 30 anställda och en omsättning på 38 mkr. Företaget har utnämnts till Di Gasell tre gånger de senaste fyra åren. Läs gärna mer på opter.com


Ny verksamhet i DanmarkPr. 1. september 2018 har Fleet101 åbnet kontor i Danmark, Fleet101 ApS. Fleet101 har til opgaven ansat John Bjerre Pedersen som salgschef for det Danske marked. Fleet101 har allerede 2 kunder i det Danske marked, 3D Logistik i Glostrup, og Best Transport i Hvidovre. Med åbningen af det nye danske kontor samt ansættelsen af John ønsker Fleet101 AB at sende et signal om et langsigtet engagement i det Danske marked.JP 2018

John kommer fra en lang karriere, startende i 1995, med salg af transportoptimeringssystemer i virksomheder som Descartes, Transvision (nu AMCS) og ORTEC hvori han har været ansvarlig for systemsalg til hele Scandinavian

«Vi byder John velkommen i Fleet101! Med John’s brede erfaring fra branchen har vi lagt et godt grundlag for videre ekspansion i Danmark. I løbet af det kommende år er det planen at Fleet101 skal forstærke sin organisation gennem ansættelse af implementeringskonsulenter og support med tanke på yderligere forankring i det Danske marked.» fortæller Mattias Samuelsson, Salgs-marketingsansvarlig i Fleet 101 AB

For yderligere information, kontakt:
Mattias Samuelsson, Salgs-markedsansvarlig, Fleet 101, tel: +46 703-22 78 98, mattias@fleet101.se
John Bjerre Pedersen, Salgschef og Dagligleder, Fleet 101 ApS, tel: +45 61 45 90 75, john.pedersen@fleet101.com


IB Transport AB har valt K2


IB Transport AB utför i huvudsak bud- och distributionstransporter i IB Transport loggaMälardalen men har även transporter till övriga delar av landet, Norden och Europa. IB Transport har en väl anpassad fordonsflotta för de flesta typer av transporter, allt från mindre paketbilar till fullstora ekipage. Utöver detta förfogar IB Transport även över flexibla lagerytor och lagringsmöjligheter, både inomhus och utomhus, och erbjuder tjänster inom bland annat lagerhållning och packning.

”Vi på IB Transport håller hög kvalitet på samtliga tjänster och fokuserar på ett gott samarbete med alla våra uppdragsgivare. Med K2 kommer vi att kunna kvalitetssäkra våra leveranser mot kunder och leverantörer genom att få bättre koll på orderflödet med återkoppling och avvikelserapporteringar. Vi får dessutom stor möjlighet att optimera våra transporter i trafikplaneringen och bidrar därigenom till ett bättre miljöval som transportör. Med K2 Link kommer vi även att kunna samarbeta med våra ”kollegor” runt om i landet på ett enklare sätt”.

För mer information kontakta

Arnt Hjelm, Vd, IB Transport AB, mail: arnt@ibtransport.se telefon: 021-41 22 50


Staffan Berglund Transport AB har valt K2!


Staffan Berglund Transport AB har stor-Stockholm, Roslagen, Uppland och Dalarna som arbetsfält. Fordonsparken består av paket- distribution- och kranbilar, samt även schakt- och flaktrailers. I egna lokaler i Norrtälje erbjuds även lagertjänster såsom sortering, plockning, packning och lagerhållning.
Berglunds
”Vår målsättning är att kunden alltid ska kunna lita på att vi tillgodoser deras transportbehov och till vår hjälp har vi nu investerat i K2, det hjälper oss att kvalitetssäkra hela transportkedjan, från order till faktura”

För mer information kontakta:

Kent Lindström, Operativ Chef, Staffan Berglund Transport AB, +46 70-024 56 56, kent@berglundtrp.se


K2 nu i Danmark! – 3D Logistik


3D_logo
3D Logistik er en mindre uafhængig danskejet logistikvirksomhed med 33 ansatte i administrationen, og over 100 særligt udvalgte vognmænd på vejene. Virksomheden ejes 100% af Steen Møller.

3D Logistik har igennem de sidste år udviklet sig fra en regional til en national og international logistikpartner, som tilbyder sine kunder skræddersyede logistikløsninger i både Danmark og udlandet, og blandt kunderne i dag findes nogle af de mest krævende på det europæiske marked, når det gælder sikker transport og knivskarp logistik.

3D Logistik A/S skræddersyer løsninger indenfor 3 hovedområder:

• Distribution i Danmark dag til dag
• Express forsendelser både i Danmark samt internationalt
• Medicin og lagerlogistik. Import kontrol, lager, Pick & Pack samt distribution

3D_0217

I vores “Premium” håndterer vi dag til dag sendinger. Når en sending stiller høje krav til tiden og varen haster, er “Express” løsningen hos 3D Logistik. Vi har biler overalt i Danmark og kan hurtigt komme frem. “Exclusive” er til kunder med en vare, der er noget helt særligt. Vi imødekommer blandt andet krav til temperatur, renlighed og overvågning.

I 2017 blev Temperature Matters en del af 3D Logistik. Vores biler kører i Europa 24/7 og kan håndtere gods, der stiller krav til temperaturer fra -25 °C og op til +30 °C.

For mere information, kontakt gerne:
Steen Møller, sm@3dlogistik.dk


Transport-Service AS


K2 har gitt Transport-Service AS en bedre hverdag!

«En av våre viktigste målsettinger har vært å benytte moderne dataverktøy for å kunne gi våre kunder pålitelige, fleksible og skreddersydde løsninger. Derfor ble K2 fra Fleet101 AS valgt» sier IT-ansvarlig Audun Skripeland.
Transport-Service AS_log
«Vi har nå fått opp en løsning som gir våre kunder mulighet til å direkte kontakt med våre trafikkledere på en mye mer effektiv måte samt at de kan få kjappe tilbakemeldinger enten via mail eller via webløsning» fortsetter han.

Transport-Service AS har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2014. Selskapet har kontor på Myrene i Arendal hvor man også har en egen terminal som også kan tilby lagerleie. Daglige ruter mellom Østlandet og Sørlandet og ukentlige avganger mellom Sørlandet, Rogaland, Hordaland og Trøndelag utgjør en stor del av virksomheten. I kombinasjon med samarbeidspartnere tilbys stykkgodsdistribusjon og partifrakt i inn- og utland. Asfalttransport, kran- og spesialtransport tilbys også lokalt.

Transport-Service AS

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Audun Skripeland, Transport-Service AS, Tlf.: 37005730, email: audun@transportservice-as.no

Bjørn Torjussen, Fleet101 AS, Tlf. 91368862, email: bjorn@fleet101.no

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å abbonere på vårt nyhetsbrev. Fyll ut skjemaet under.Påmelding nyhetsbrev
Avslutte abbonement

Ditt navn:

Din epost-adresse:

Firma: