Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

Bakom kulisserna

Opter är baserad på Microsoft Windows och utvecklad för .NET i C# och data lagras i Microsoft SQL Server. Detta innebär att Opter är förberedd för framtida versioner av Windows samtidigt som det är lätt att uppgradera och underhålla och har bra stöd för kommunikation med andra system.

Cloud

settings2Du som har lagt ut dina program hos ett IT-tjänsteföretag kan ha Opter där också. Det innebär att programvaran installeras hos din partner och att systemet sedan körs över ett nätverk (som till exempel internet). På så sätt kommer du åt Opter var du än befinner dig. Du kan naturligtvis också installera Opter direkt i din egen IT-miljö.

.NET och SQL-server

speechMicrosoft Windows är en tillgänglig och lättadministrerad plattform för våra kunder. Opter är byggt i Microsofts .NET-teknik med C#. Informationen lagras i Microsoft SQL Server.

Vi jobbar också med Android för att ge dina chaufförer ett modernt och kostnadseffektivt sätt att kommunicera kring sina uppdrag.

Uppdateringar

downloadVår automatiserade uppdateringsfunktion ser till att du har en aktuell version av Opter. Uppdateringarna innehåller både uppgraderingar och helt nya funktioner.

Systemkrav

plugDu kör Opter på en vanlig modern arbetsstation med Windows XP eller nyare. Systemet installeras på en Windowsserver. Det finns flera upplägg att välja mellan. Kontakta oss så hittar vi det som passar dig.

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: